Ons verhaal​

Teelente Company is een van de vestigingen van AD Meaning Advertising Company, opgericht in 2012 in de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai.

We gebruiken de fijnste, biologisch afbreekbare en gebruiksvriendelijke stoffen bij de productie van onze producten om de gevaarlijke deeltjes uit onze omgeving te verwijderen en deze schoon en gezond te houden.

Persoonlijk bedrukte t-shirts zijn een geweldig idee voor elke gelegenheid als cadeau voor familie, vrienden of je partner. Naast overhemden kunt u in ons assortiment ook vele andere producten laten bedrukken. Poloshirts, biologische shirts of shirts met lange mouwen voor heren en dames kunnen zeer gunstig als cadeau bedrukt worden, ook t-shirts met tekst, een foto of het logo. Ook vind je in onze winkel een grote keuze aan overhemden, voor sport, eindexamen of vrije tijd, als werkkleding of voor vrijgezellenfeesten. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden om t-shirts te laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Elke print is individueel en elk bedrukt t-shirt is uniek.​

Waarom voor ons kiezen

beste kwaliteit

.

Veilig betalen​

.

Gratis bezorging

.

Ons team​

A. baras
Regisseur & Ontwerper
J. van graaf
KLANTENSERVICE
kakan
printer